Social Media video's

Wat moet ik weten als bedrijf?

Adverteren via sociale media als bedrijf heeft twee grote voordelen: Het is goedkoop en je kunt met de juiste targetinstellingen precies de mensen uit jouw doelgroep bereiken. Geweldig! Maar hoe ga je dit in de praktijk brengen? En hoe ga je je doelgroep overtuigen?

 

Denk eerst na over een serieuze strategie voor jouw bedrijf. Want aan één stuk videocontent heb je voor lange termijn social media strategie waarschijnlijk niet genoeg. Linked In, Instagram, Facebook, Youtube en Google vereisen telkens nieuwe content en videoproducties zijn duur. Als je op verschillende momenten in het jaar video wilt inzetten, is het goed vooraf te kijken wat je samen kunt voegen. Vergeet ook niet om je content op maat te laten knippen voor elk platform. Zo kun je met een kleiner budget maximale content halen uit één productie met behoud van kwaliteit en stijl.

 

Voor social media is het belangrijk om de boodschap kort en interessant te houden. De spanningsboog van mensen op bijvoorbeeld Instagram is namelijk niet groot en het aanbod is gigantisch. 'Waar begin ik aan' zou je misschien denken… Maar er is een reden waarom mensen van jouw bedrijf kopen. Je bent anders dan de concurrentie, je biedt belangrijke waarde en die is 100% te vertalen naar video. Belangrijk is dan om die uniekheid in jouw merk te vertalen naar een stuk videocontent waar jouw doelgroep naar wil blijven kijken. Het gaat dan niet meer alleen om het behalen van zoveel mogelijk views, maar ook om het hebben van een goed stuk content. Pas als je boodschap interessant genoeg is hou je de aandacht van je doelgroep en blijft de boodschap en jouw merk hangen.

 

Starten met de productie van jouw content? Check deze pagina voor een belangrijke checklist.

Starten met jouw videoproductie?

Klik op de afbeelding hieronder voor meer over videoproductiebedrijf OPTIQ

videoproductie voorbeeld.jpg

ADRES

Piet Heinstraat 10

1e Verdieping

4461 GL Goes  

Zeeland (NL)

CONTACT

info@optiqfilms.nl

@optiqfilms

+31640965316

UREN

Ma - Vrij

10:00 - 17:30

  • Facebook
  • Instagram

SOCIAL MEDIA

@optiqfilms

©2017 by OPTIQ all rights reserved    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacystatement