OPTIQ?

Wat voor bedrijf is dit?

OPTIQ is een creatief videoproductiebedrijf gevestigd in Goes, Zeeland (NL)

Vanuit Zeeland maakt OPTIQ bedrijven sterk met overtuigende videocontent. In de online wereld van vandaag is het gemakkelijker dan ooit om je merk te promoten met video. Maar alleen een visueel aantrekkelijk en overtuigend verhaal zal de doelgroep in beweging zetten. Wij geloven in de uniekheid van elk merk en zijn gepassioneerd om met het juiste verhaal een impact te maken. Met de visie van de ondernemers en marketing/sales teams waar wij mee samenwerken ontwikkelen we concepten voor haalbare videoproducties en voeren die uit. Om die producties flexibel te houden werken we met een team van regisseurs, cameramannen en editors.

OPTIQ is onze handelnaam, afgeleid van de term optic of optics. Dit heeft twee betekenissen:

  1. De huidige visie van publieke perceptie (de lens waardoor mensen kijken)

  2. De wetenschap die omgaat met het begin en de verspreiding van zichtbaar en onzichtbaar licht.

 

Wij geloven dat we als videoproductiebedrijf invloed hebben in de manier waarop mensen naar elkaar en naar de wereld om hen heen kijken. Hierin ligt ons doel. Wij mogen een ‘lens’ zijn die het goede licht in de juiste richting stuurt. Vanuit een passie voor mooie visuals en unieke verhalen willen we mensen laten focussen op de schoonheid van de schepping. We willen laten zien hoe God het bedoeld heeft, om zo een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

 

In 2017 zijn we begonnen met commerciële videoproducties. We zijn werkzaam met verschillende soorten producties. Denk aan event registraties (aftermovies, snippets), commercials, bedrijfsfilms, brandfilms, social media video's en live streams met een aparte tak voor bruiloftfilms (www.storiesbyadam.nl). Zo kunnen we iedere klant op maat bedienen. Dit zijn een aantal partijen waarmee we hebben mogen werken: Gemeente Goes, Hotel The James Rotterdam, Delta, Voltage Festival, Ushuaïa Ibiza, Blackdesk Marketing, DGTL Amsterdam, Totally Summer, Sinke Makelaars, Wisse Vastgoed, Set Vexy, MRK1, Royal Haskoning DHV

 

Als Managing Director / Eigenaar heeft Adam Westenberg een aansturende rol bij lopende videoproducties. Voor elk project stelt hij het juiste team samen en is het aanspreekpunt binnen OPTIQ.

 

Kom gerust eens langs voor koffie, dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Geïnteresseerd in videoproductie?

Klik op de afbeelding voor meer over videoproductiebedrijf OPTIQ

videoproductie voorbeeld.jpg

ADRES

Piet Heinstraat 10

1e Verdieping

4461 GL Goes  

Zeeland (NL)

CONTACT

info@optiqfilms.nl

@optiqfilms

+31640965316

UREN

Ma - Vrij

10:00 - 17:30

  • Facebook
  • Instagram

SOCIAL MEDIA

@optiqfilms

©2017 by OPTIQ all rights reserved    |    Algemene Voorwaarden    |    Privacystatement